top of page
Kahdenkeskiset tapaamiset

Kahdenkeskiset tapaamiset meditaatioharjoitukseen liittyen ovat oiva keino tukea oman dharmaharjoituksen syvenemistä. Säännölliset keskustelut opettajan kanssa voivat auttaa uusien harjoituksellisten näkökulmien avautumisessa, inspiraation ja motivaation ylläpitämisessä ja omien sokeiden pisteiden hahmottamisessa. Tapaamisten avulla haluan tukea harjoittajia tuomaan yhä syvemmin läsnäoloa, myötätuntoa ja viisautta eletyksi osaksi heidän elämäänsä ja arkeaan.

Tapaamiset mahdollistavat myös tilan itsereflektiolle ja dharmaopetusten tutkimiselle, ja usein oivallukset syntyvät luonnostaan keskustelun avulla.

 

Tapaamisten sisältö

Tapaamisten sisältö voi liittyä mihin tahansa dharmaan ja meditaatioharjoitusta koskeviin teemoihin jotka tuntuvat tärkeiltä sinusta. Näitä voivat olla esimerkiksi:

  • Arjen muodollinen meditaatioharjoitus ja sen säännöllisyys

  • Läsnäolo vuorovaikutuksellisissa tilanteissa ja ihmissuhteissa

  • Vaikeiden tunteiden kohtaaminen taitavasti

  • Itsekritiikin kanssa työskentely

  • Osallistuva harjoitus & harjoittaminen ympäristökriisien kontekstissa

  • Samadhin - meditatiivisen mielentyyneyden kehittäminen

  • Irtipäästäminen ja tyhjyysharjoitusten syventäminen

Tässä mainitut asiat eivät ole tyhjentävä lista mahdollisista teemoista ja työskentelen mielelläni omien dharmakiinnostuksiesi kanssa.

Tapaamisten kesto & tiheys

Tarjoan kahdenkeskisiä tapaamisia kasvotusten Helsingissä, sekä verkon välityksellä zoomissa. Tapaamisten kesto on 30 tai 55 min, n. kerran kolmessa tai neljässä viikossa.

Lahjoitukset & anteliaisuus

Dana, anteliaisuus, on yksi buddhalaisen meditaatiopolun perusperiaatteita. Perinteiset opetukset ovat välittyneet meidän päiviimme asti lahjana harjoittajasukupolvelta toiselle. Tätä harjoitusta ja perinnettä vaalien tarjoan myös omaa opetusta ja tapaamisiani lahjoituspohjalta. Opetus ja henkilökohtaiset tapaamiset ovat pääasiallinen tulonlähteeni ja harjoittajien anteliaisuus mahdollistaa tämän työn tekemisen.

 

Jos haluat keskustella meditaatiosta tai kaipaat ohjausta harjoitukseesi, voit ottaa yhteyttä alla olevan kaavakkeen kautta:

Thanks for submitting!

bottom of page